nieuws

Deen herhaalt sterrenrestaurant-spaaractie

Formules 4333

Deen herhaalt sterrenrestaurant-spaaractie

HOORN – Deen houdt voor het tweede jaar op rij een actie waarbij klanten kunnen sparen voor een diner bij restaurants, waarvan een aantal met ster.

Klanten van Deen kunnen zegels sparen voor 25 procent korting op een gangenmenu bij één van de 14 deelnemende restaurants. De restaurantactie is gekoppeld aan het sparen voor MasterChef pannen en mengschalen. Gedurende acht weken ontvangt de klant een spaarzegel bij iedere €5 aan boodschappen én bij wekelijks wisselende actieproducten. De volle spaarkaart (15 zegels) kan worden ingeleverd voor een MasterChef pan of mengschaal, maar ook op een gangenmenu bij een restaurant in de buurt.

Joost Deen: goede restaurants rondom onze winkels

‘Bij een merk als MasterChef denk je al snel aan de ‘MasterChefs’ in je eigen regio. Rondom onze winkels zitten hele goede restaurants, zowel zaken met een ster als met een BIB Gourmand. Hoe fantastisch is het dat we deze twee samenbrengen in deze actie? Al deze restaurants staan voor hoge kwaliteit en verse, heerlijke producten, waar mogelijk uit de eigen streek. Precies hetzelfde als wij ook belangrijk vinden’, aldus Joost Deen, adjunct-directeur operations.

Deen

Spaaractie tot Kerstmis

Klanten kunnen tot en met 23 december 2017 zegels sparen. In de winkels van Deen ligt een speciale restaurantgids én recepten ‘waarmee iedereen zelf kan koken als een MasterChef’, zoals het bedrijf het omschrijft. De volle spaarkaart is tot en met 28 februari 2018 in te leveren bij de deelnemende restaurants.

Reageer op dit artikel