nieuws

Beste Dekamarkt in Koog aan de Zaan

Formules 2570

Beste Dekamarkt in Koog aan de Zaan

UITGEEST – Het team van Dekamarkt Koog aan de Zaan mag zich een jaar lang de beste Dekamarkt van Nederland noemen.

Dat maakte formule-directeur Pieter Rozendaal zaterdag tijdens het jaarfeest in de A9 studio’s in Uitgeest bekend.

Winkelbezoek leuk maken

Ben Zwirs, supermarktmanager van de winnende Dekamarkt, over de zege: ‘Het speciale ingrediënt dat bijdraagt aan ons succes is aandacht. Aandacht voor onze klant, maar zeker ook aandacht voor je collega’s. We proberen het winkelbezoek voor onze klant zo leuk mogelijk te maken en dat lukt alleen als je het als team samen doet. Ik ben supertrots op ze en ik weet zeker dat we volgend jaar weer kans maken op deze titel, maar we gaan nu eerst feest vieren.‘

Overige prijzen

Dit jaar streden de filialen in 4 categorieën. Dekamarkt Stompetoren won in de categorie buurtsuper, Dekamarkt Haarlem Schalkwijkerstraat behaalde de eerste plaats in de categorie supermarkt, Dekamarkt Koog aan de Zaan was de sterkste in de categorie grote supermarkten en won met de hoogste score op de jurydag tevens de titel Dekamarkt van het jaar. Beverwijk Spoorsingel ging er, net als vorig jaar, vandoor met de titel beste World of Food. Daarnaast werden er prijzen uitgereikt voor de beste AGF-, beste vlees-, beste brood- en bake-off en beste bloemen- en plantenafdeling.

 

Reageer op dit artikel