nieuws

Vijf resto’s La Place in Hudson Bay’s

Formules 5269

Vijf resto’s La Place in Hudson Bay’s

HILVERSUM – La Place opent deze maand vijf restaurants en vier cafés in de nieuwe warenhuizen van Hudson’s Bay.

Het gaat om vestigingen in Den Haag, Leiden, Rotterdam, Maastricht, Almere, Breda, Den Bosch, Zwolle en  Tilburg. Dit zijn de eerste La Place restaurants die worden geopend in de warenhuizen.

Dagelijks ontbijt, lunch en diner

La Place gaat in de restaurants dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren: van smoothies, spelt focaccia’s, salades, koek en soep tot pizza’s, pasta’s en heerlijke gerechten van de grill, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

Centraal Plein

De nieuwe La Place restaurants en cafés bestaan uit een centraal plein met open keuken en beschikken de restaurants over diverse marktkramen waar dagelijks de gerechten en dranken vers worden bereid. Professionele medewerkers maken de eigen recepten van La Place klaar onder de ogen van de gast. Zij gebruiken hiervoor verse, en waar mogelijk, biologische ingrediënten. De nadruk in het aanbod ligt ‘op veelzijdige en gezonde voeding’.

Blij met warenhuizen

In een toelichting zegt Bart van Den Nieuwenhof, managing director van La Place, ‘blij te zijn met onze intrek in de prachtige nieuwe warenhuizen van Hudson’s Bay.’ Volgens hem keert La Place daarmee terug naar ‘bekend terrein’ in het midden van de binnenstad. Daar waren ook de voormalige warenhuizen van V&D gevestigd.

 

Reageer op dit artikel