nieuws

Jumbo laat sparen voor modelauto Verstappen

Formules 50937

Jumbo laat sparen voor modelauto Verstappen

VEGHEL – Klanten van Jumbo kunnen vanaf woensdag 6 september sparen voor een gratis limited edition modelauto van de Red Bull Racing Formule 1- bolide van Max Verstappen.

In de nieuwste commercial van de supermarktketen lukt het familieman Bas, gespeeld door Frank Lammers, om Max Verstappen een handtekening en spaarzegels voor Jumbo’s nieuwste actie te ontfutselen. Hiermee kondigt de keten de spaaractie aan.

Volle spaarkaart telt 20 spaarzegels

Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvangen klanten een spaarzegel. De volle spaarkaart met 20 spaarzegels kan ingeleverd worden in alle Jumbo-supermarkten. Met een eenmalige bestelcode kan gratis – zolang de voorraad strekt – een schaalmodel raceauto van Max Verstappen besteld worden op jumbo.com/spaaractiemax.

Schaalmodel op te halen

De limited edition modelauto, schaal 1:32, is gebaseerd op de RB13 van Red Bull Racing en een wereldprimeur. Het schaalmodel kunnen klanten met een geldig afhaalbewijs ophalen bij een winkel naar keuze.

Van Eerd trots op Max

Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de nieuwe campagne met Verstappen: ‘Vorige week werd met de start van onze Formule 1-tour weer duidelijk hoeveel fans Max Verstappen heeft. Vorig jaar konden onze klanten online al een schaalmodel racewagen bemachtigen. Dit jaar bieden we ook alle klanten in de winkels de kans om te sparen voor een gratis schaalmodel  raceauto. We zijn erg trots op Max en weten dat heel veel klanten dat ook zijn. Met deze spaaractie brengen we de Formule 1 weer bij de mensen thuis.’

Reageer op dit artikel