nieuws

Hoogvliet haalt bloedworst uit de schappen

Formules 2477

Hoogvliet haalt bloedworst uit de schappen

ALPHEN AAN DEN RIJN – Hoogvliet laat bloedworst uit de schappen verwijderen. Dit product bevat mogelijk de schadelijke listeria-bacterie.

Het eten van een product met deze bacterie kan, indien het niet door en door gegaard is, vooral een risico vormen voor mensen met een lage weerstand, zoals zieken, zwangeren, ouderen en jonge kinderen.

Houdbaarheidsdatum 3 oktober

‘Wij roepen consumenten op om Hoogvliet-bloedworst met houdbaarheidsdatum 3-10-2017 die zij reeds in bezit hebben, niet te consumeren’, laat de keten op de eigen website weten. Klanten kunnen de worst retourneren in de supermarkt, waarna het aankoopbedrag wordt teruggegeven.

Eerder dit jaar biefstuk

Eerder dit jaar haalde Hoogvliet uit voorzorg al zijn Duitse biefstuk en rundertartaar uit de schappen. Dit vlees kon ook listeria bevatten.

Reageer op dit artikel