nieuws

Dirk en Deka vergroten biologisch assortiment

Formules 3987

Dirk en Deka vergroten biologisch assortiment
Herman te Pas/Distrifood

VELSEN-NOORD – Dirk van den Broek en Dekamarkt vergroten hun biologisch assortiment met ruim 40 procent.

Dat laat Detailresult, het moederbedrijf van beide supermarktformules, weten in een persbericht. De uitbreiding betreft zowel het assortiment houdbaar als vers.

Lancering tijdens Bio10daagse

De lancering valt samen met de Bio10daagse. Tijdens de Bio10daagse, die plaatsvindt van 14 tot en met 23 september, nodigen supermarkten, speciaalzaken en biologische boeren consumenten uit om biologische producten te proeven en meer te leren over biologische levensmiddelen. Dirk en Deka maken van de gelegenheid gebruik om het vergrote assortiment in de schijnwerpers te zetten.

Uitbreiding sluit aan bij visie

De uitbreiding van het aanbod biologische producten sluit volgens Detailresult aan bij de visie van beide formules op verantwoord ondernemen. ‘Dirk vindt dat het biologisch assortiment voor iedereen betaalbaar en toegankelijk moet zijn. Klanten hoeven hiervoor dus niet dus niet naar de duurdere speciaalzaak. Dekamarkt heeft aandacht voor een verantwoorde herkomst van producten tegen een scherpe prijs, dus ook biologische. Weten waar een product vandaan komt, hoe het ‘geproduceerd’ wordt en dit delen met de klant, daar gaat het om.’

Reageer op dit artikel