nieuws

AH start nieuwe spaaractie met Freek Vonk

Formules 14768

AH start nieuwe spaaractie met Freek Vonk

ZAANDAM – Albert Heijn en Freek Vonk starten een nieuwe landelijke spaaractie voor kinderen.

De wonderlijke wereldplaatjes, het verzamelalbum en de speciale Freek Vonk merchandise zijn vanaf 25 september te sparen en verkrijgbaar in alle winkels.

In totaal 160 plaatjes

Bij besteding van €10 ontvangen klanten een set met daarin 4 ‘wonderlijke wereldplaatjes’. In totaal zijn er 160 plaatjes.

Gratis bij twee Bonusaanbiedingen

Het verzamelalbum is verkrijgbaar voor €0,99 en in de eerste week gratis bij aankoop van een tweetal Bonusaanbiedingen uit de folder van week 39 (schaal AH Pitloze rode druiven of 2+1 wasmiddelen en wasverzachters). Met een vol verzamelalbum ontvangt de klant bij Naturalis van 30 oktober tot en met 23 december 2017 korting op de tentoonstelling GIF!.

Geheime letters

In de spaaractie van Albert Heijn en Freek Vonk staat ‘edutainment’ centraal. Doel is om kinderen spelenderwijs te laten zien wat de wereld te bieden heeft. ‘De plaatjes herbergen feiten, weetjes en afbeeldingen van wonderen uit onze wereld’, aldus AH in een persbericht. Van bijzondere natuurverschijnselen en supergave bouwwerken, tot planten en dieren. Er is 1 super speciaal ‘speurplaatje’ waarmee spaarders geheime letters kunnen ontdekken op 15 verschillende spaarplaatjes en op zes pagina’s door het album heen. Alle letters samen vormen een aanvulzin die kinderen zelf af kunnen maken en insturen via ah.nl/wereld. ‘Ze maken dan kans op Freek Vonk prijzen.’

Reageer op dit artikel