nieuws

AH Sportfestijn Zuiderpark afgelast

Formules 1957

AH Sportfestijn Zuiderpark afgelast

DEN HAAG – Door de hevige regenval in de regio Den Haag is het grote sportfestijn van Albert Heijn en sportkoepel NOC*NSF afgelast.

Voor het evenement, dat voor zaterdag en zondag in het Haagse Zuiderpark gepland stond, waren vele duizenden kaarten verkocht. Maar het festivalterrein is onbegaanbaar.

Veiligheid niet gegarandeerd

‘De veiligheid van de bezoekers kan door ons niet worden gegarandeerd en de beleving van sport en beweging valt hierdoor in het water’, zo heeft de organisatie verklaard tegenover het ANP. ‘In de vroege ochtend is nog met man en macht geprobeerd het water weg te pompen, maar helaas zonder gewenst resultaat. We hopen op begrip voor deze situatie en iedereen die een kaartje heeft gekocht krijgt zijn geld terug.’

Sportvedetten

Tijdens het Sportfestijn, dat door AH voor de eerste keer werd georganiseerd, zouden sportvedetten als hockeysters Ellen Hoog en Naomi van As en voetbalsters Leonne Stentler en Anouk Hoogendijk workshops geven.

Reageer op dit artikel