nieuws

AH in centrum Almelo definitief dicht

Formules 2591

AH in centrum Almelo definitief dicht
Foto: Wick Natzijl

ALMELO – De vestiging van Albert Heijn aan de Rosa Luxemburgstraat in Almelo is definitief op slot.

Afgelopen weekeinde konden de inwoners van Almelo nog één keer naar deze AH voor een boodschap. Zaterdagmiddag om vijf uur sloot het filiaal met een vvo van bijna 1500 m2 in het centrum voor het laatst haar deuren, zo meldt dagblad Tubantia.

Balen

Klanten van de grootgrutter balen van het vertrek. Zij vinden dat de gemeente snel moet zorgen dat er ‘iets nieuws’ komt. ‘In de flats hier wonen vooral oudere mensen en invaliden. Dan moet er toch een supermarkt in de buurt zijn?’, verklaart een vrouw tegenover Tubantia. Ze woont in een appartementencomplex vlak achter de Albert Heijn.

Onduidelijk

Ah maakte de sluiting van het filiaal aan de Rosa Luxemburgstraat al een jaar geleden bekend. Desalniettemin is nog niet duidelijk wat er nu met het pand gaat gebeuren.

Personeelsleden

Het grootste gedeelte van de 95 personeelsleden van AH kunnen bij één van de twee overgebleven filialen van Albert Heijn in Almelo aan de slag. AH heeft daarnaast nog een winkel in Almelo. Die is eigendom van ondernemer Klaas Sanders.

 

Reageer op dit artikel