nieuws

Plus en 24Kitchen houden Goed Eten Festival

Formules 2113

Plus en 24Kitchen houden Goed Eten Festival

UTRECHT – Plus en 24Kitchen houden samen het Goed Eten Festival op 23 en 24 september in het Limburgse Veulen.

Het festival is een voortvloeisel uit de alliantie die de supermarktketen in mei met de kookzender is aangegaan.

Bereiding in foodtrucks

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 kunnen bezoekers van het Goed Eten festival kennismaken met gezonde producten van Plus die in foodtrucks worden bereid. Ook kan deelgenomen worden aan kookcolleges van 24Kitchen-chefs om inspiratie op te doen.

Festival op boerderij in Veulen

Het festival wordt gehouden op de boerderij van David Janssen in Veulen, waar ook de GIJS-eieren met het Beter Leven keurmerk 3-sterren van Plus vandaan komen. Het tweedaagse evenement wordt georganiseerd door vier Plus-supermarkten uit de directe omgeving van Veulen: Plus Judith en Guido van Dijck in Venray, Plus Verbeeten in Overloon, Plus Verbeeten in Vierlingsbeek en Plus Lucassen in Horst.

Volgend jaar wellicht meer locaties

‘Wij en de andere twee ondernemers waren direct enthousiast’, zegt Judith van Dijck, mede-ondernemer van Plus Judith en Guido van Dijck. ‘Met dit festival kunnen we niet alleen laten zien wat goed en lekker eten is, maar ook hoe je bepaalde producten kunt bereiden. Ik denk dat veel andere Plus-supermarkten dezelfde ambities hebben als wij. Maar ook dat het Goed Eten Festival zo goed slaagt dat we het volgend jaar op veel meer locaties kunnen laten plaatsvinden. Om iedereen te laten genieten van goed eten.’

Toegangskaarten bij vier supermarkten

Vanaf 26 augustus 2017 kunnen klanten toegangskaarten (€ 4,95) kopen bij besteding van € 20 in elk van deze vier supermarkten. Naast toegang tot het festivalterrein, ontvangen bezoekers bij binnenkomst een welkomstdrankje en een Goed Eten-gerecht en kunnen ze 24Kitchen-kookcolleges volgen. Elke volwassene met een toegangskaartje mag twee kinderen onder de twaalf jaar gratis meenemen.  Kijk voor meer informatie op www.goedetenfestival.nl.

Reageer op dit artikel