nieuws

Kleine foodfestivals Spar bij drie City Stores

Formules 1500

Kleine foodfestivals Spar bij drie City Stores

WAALWIJK – Spar houdt voor de tweede keer ‘het kleinste foodfestival van Nederland’. Het proeverijfestijn strijkt neer bij de City Stores in Amsersfoort, Leeuwarden en Zutphen.

Het foodfestival vindt op zaterdag 26 augustus plaats in Amersfoort, zaterdag 2 september in Leeuwarden en zaterdag 9 september in Zutphen, meldt Spar in een persbericht.

Vervolg op eerste editie

Na de succesvolle eerste editie van het kleinste foodfestival in Breda in 2016, komt daar dit jaar een vervolg op. Volgens Susanne Kroon, commercieel directeur van Spar Nederland belooft het een beleving voor de smaakpapillen te worden. ‘Het gaat vooral om lekker eten en om smaak. Dus geen foodtrucks, geen muziek en andere culturele optredens, just food.’

Paar vierkante meter

‘Op slechts een paar vierkante meters valt er gedurende de dag van alles te proeven’, vervolgt Kroon. ‘Van vers gebakken Lava cookies en lekkere smoothies in de ochtend, tot salades in de middag en verse pizzapuntjes in de avond. Uiteraard met de nodige drankjes.’

Reageer op dit artikel