nieuws

Jumbo krijgt bierwereld met ijskelder

Formules 4772

Jumbo krijgt bierwereld met ijskelder
Het winkelteam van Jumbo Leussink

HAAKSBERGEN – De Jumbo in Haaksbergen heeft binnenkort de beschikking over een speciale bierafdeling.

De winkel aan de Stationsstraat 12 wordt binnenkort omgebouwd. Na de heropening kunnen de klanten onder meer terecht bij een ‘bierwereld met ijskelder’. Die is volgens Jumbo-ondernemer Niek Leussink samengesteld in samenwerking met Grolsch. Ook krijgt de supermarkt een foodterras. ‘Dit wordt een foodcorner met zitjes en een terras, waar liefhebbers terecht kunnen voor koude dranken en koffie, met daarbij gebak en diverse snacks. Hiermee spelen we in op de interesses en behoeftes van mensen uit Haaksbergen en omgeving.’

Versplein met dag verse producten

De winkel wordt daarnaast ruimer opgezet en krijgt een uitgebreider assortiment, met onder meer verse pizza’s en verse sushi. Ook is er straks zelfscan. Het versplein is uitgebreid met een grote variatie aan dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, (buitenlandse) kazen en brood. In de slagerij komt een uitgebreid vers grill-assortiment, zoals spareribs, kippenbouten en hele kip. Op de visafdeling kunnen klanten hun favoriete soorten diepgevroren vis en zeevruchten, zoals gamba’s en wilde zalm, zelf samenstellen. Ook is er een ruimer aanbod aan vleesspecialiteiten met o.a. wild, lams- en rundvlees uit de diepvries.

Pick Up Point blijft open tijdens sluiting

De winkel sluit tussen woensdag 16 augustus en dinsdag 29 augustus haar deuren voor de verbouwing. Dankzij het nieuwe Pick Up Point, dat sinds dinsdag 1 augustus geopend is op het parkeerterrein voor de winkel, kunnen klanten ook gedurende de sluiting bij de winkel terecht. Op woensdag 30 augustus om 09.00 uur vindt de heropening plaats. De winkel krijgt ruim 300 vierkante meter extra vloeroppervlakte.

Reageer op dit artikel