nieuws

Dirk zamelt geld in tegen spierziekten

Formules 1451

Dirk zamelt geld in tegen spierziekten

VELSEN-NOORD – De supermarkten van Dirk van den Broek zamelen de komende weken geld in ten behoeve van het Prinses Beatrix Fonds. Deze organisatie zet zich in voor kinderen met een ongeneeslijke spierziekte.

Sinds 27 augustus kunnen alle klanten van Dirk van den Broek hun statiegeldbon doneren aan het Prinses Beatrix Spierfonds, meldt nationalezorggids.nl.

Startsein in Ter Aar

Deze week gaf Rianne Heijnen, ambassadeur van het fonds, samen met supermarktmanager Max Belt in de Dirk-supermarkt in Ter Aar het startsein voor de actie. De actie loopt nog tot en met 7 oktober meldt het Prinses Beatrix Spierfonds.

Meer onderzoek naar spierziekten

Met de opbrengst van de statiegeldactie kan het Prinses Beatrix Spierfonds meer onderzoek doen naar spierziekten. Er zijn zeshonderd verschillende spierziekten. Sommige zijn dodelijk, sommige zijn erfelijk, maar ze hebben allemaal een verlammend effect op de spieren.

Ook in 2014 hield Dirk een soortgelijke actie voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

Reageer op dit artikel