nieuws

Dirk-klant hoeft jaar lang niet te betalen

Formules 3364

Dirk-klant hoeft jaar lang niet te betalen

VELSEN-NOORD – Een klant van Dirk mag een jaar lang gratis boodschappen (t.w.v. €7500) doen bij winkels van de supermarktketen.

‘Fred van de Mast is sinds vandaag een gelukkig man. Hij houdt namelijk een jaar lang geld over om leuke dingen te doen, want zijn boodschappen kosten niks. Fred wint namelijk de hoofdprijs van het Prijzenfestijn, de jubileumactie van supermarktketen Dirk, en mag een jaar lang gratis boodschappen doen bij Dirk’, meldt de formule in een persbericht.

Vijftien jaar boodschappen bij Dirk

Fred van de Mast is, vanzelfsprekend, blij. ‘Ik doe al vijftien jaar boodschappen bij de Dirk in Leidschendam, dus ik deed natuurlijk mee met de kraskaarten actie voor het 75-jarig jubileum. Na het invullen van mijn code, draaide het rad rond en stopte hij op 1 jaar gratis boodschappen. Ik kon het haast niet geloven. Dit overkomt één persoon in Nederland en dit keer ben ik aan de beurt. Ontzettend leuk dat Dirk dit doet.’

Code op de kraskaart

Dirk viert dit jaar zijn 75-jarig jubileum. Van zondag 4 juni tot en met zaterdag 22 juli ontvingen klanten een kraskaart bij iedere €15 aan boodschappen. Door de code op de kraskaart online in te vullen, maakte men kans op één van de ruim 4600 prijzen. In de prijzenpot zaten o.a. een Dirk-fiets, flatscreen tv’s, een big green egg barbecue, ipads, 75 seconden gratis shoppen bij Dirk, boodschappencheques en uitstapjes. De hoofdprijs was een jaar lang gratis boodschappen (t.w.v. €7500).

Reageer op dit artikel