nieuws

AH stopt leveringen aan franchiser Van Noort

Formules 9433

BERGHEM – Albert Heijn levert op dit moment geen goederen aan franchiser Gerrit van Noort. Aanleiding is een conflict over ‘financiële verplichtingen’.

AH stopt leveringen aan franchiser Van Noort

Dat meldt Brabants Dagblad. Van Noort heeft winkels in Berghem en Leiden. Inmiddels worden de vestigingen al enkele dagen niet beleverd, waardoor de schappen leeg beginnen te raken. Wanneer er wel weer goederen aankomen, is op dit moment niet duidelijk. De ondernemer wil in de krant geen toelichting geven op de ontstane situatie.

Extreme maatregel

Dat geldt wel voor het hoofdkantoor van Albert Heijn. ‘We zijn al heel lang in gesprek met Gerrit van Noort over financiële verplichtingen. We zien dat we daarin niet verder komen, en daarom hebben we deze extreme maatregel genomen. Dat doen we niet graag, en we hopen toch tot nieuwe afspraken te kunnen komen met hem’, zo wordt woordvoerder Anoesjka Aspeslagh geciteerd.

Verhuizing naar groter pand

Volgens de krant is het extra opmerkelijk omdat de Albert Heijn in Berghem spoedig naar een groter pand gaat verhuizen in een project dat door ondernemer Van Noort is geïnitieerd.

Excuses op Facebook

De vestiging van Van Noort in Berghem biedt op Facebook excuses aan voor het ongemak. ‘Beste klant, Allereerst onze welgemeende excuses voor de huidige situatie in onze winkel. Wij als personeel van Albert Heijn Berghem kunnen niets meer doen dan hopen op uw begrip….’. Het  bericht gaat vergezeld van een foto van compleet lege schappen.

Lege schappen bij AH Berghem.

Reageer op dit artikel