nieuws

AH roept biologische geitenkaas terug

Formules 1383

AH roept biologische geitenkaas terug

Zaandam – AH haalt verpakkingen met biologische geitenkaas uit de schappen omdat deze mogelijk kaas van koemelk bevat.

Klanten met een koemelkallergie worden verzocht de kaas terug te brengen naar de winkel. Het betreft ‘AH Biologisch Geitenkaas jong belegen 50+ plakken met een houdbaarheidsdatum 30-8-2017. Door een verpakkingsfout heeft er mogelijke een productverwisseling plaats gevonden.

Allergeen staat niet vermeld

Daardoor zit in de de verpakking mogelijk biologische koemelkkaas in plaats van geitenkaas. Omdat het een verpakking voor geitenkaas betreft staat het allergeen koemelkeiwit niet vermeld. Consumenten met een koemelkeiwitallergie worden dringend verzocht de producten niet te bereiden of te consumeren. De kaas kan echter wel geconsumeerd worden door mensen die geen last hebben van deze allergie.

De verpakkingen met biologische geitenkaas bevatten mogelijk kaas van koemelk.

Geld terug

Klanten kunnen de kaas terugbrengen naar een Albert Heijn winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

Reageer op dit artikel