nieuws

15 nieuwe filialen voor Vomar

Formules 6049

15 nieuwe filialen voor Vomar

ALKMAAR – De regionale supermarktketen Vomar gaat de komende drie jaar ten minste 15 nieuwe filialen openen.

Dat schrijven algemeen directeur Aart van Haren en operationeel directeur Adem Doymaz in een brief aan het personeel.

Volgende stap

De Vomar-directie noemt het openen van nieuwe filialen ‘de volgende stap’ in een proces dat is begonnen met de ombouw van alle 64 Vomar-supers naar de ‘rode’ formule. ‘We zijn vastberaden Vomar sterker op de kaart te zetten en zodoende de organisatie naar een hoger niveau te tillen’, aldus Van Haren en Doymaz.

Snelst groeiende supermarktketen

De Vomar-directie schrijft dat het ombouwproces bij Vomar buitengewoon succesvol is verlopen. ‘Alhoewel wij onze omzetcijfers doorgaans niet delen, kunnen wij je wel melden dat wij op dit moment de snelst groeiende supermarkt van Nederland zijn. Dit is uniek voor Vomar en geeft aan hoe zeer onze klanten onze nieuwe formule waarderen.’

Nieuwe medewerkers

Om de uitbreiding met 15 nieuwe winkels te kunnen realiseren, zoekt Vomar ‘ambitieuze medewerkers die ons willen helpen voor het realiseren van onze ambities’, aldus de directie. Zij vragen het personeel nieuwe medewerkers aan te dragen. Als beloning krijgen zij daravoor een bedrag dat kan oplopen tot €3000.

 

 

 

 

Reageer op dit artikel