nieuws

Spar test nieuwe variant webshop

Formules 871

Spar test nieuwe variant webshop

WAALWIJK – Spar test momenteel een verbeterde variant van zijn webshop. Onder meer Spar-winkels in Dussen en Wageningen doen mee aan de pilot.

De test wordt naar verluidt uitgevoerd bij vijf Spar-vestigingen. De uitrol van de vernieuwde webwinkel moet later dit jaar plaatsvinden.

Gebruik heldere productfoto’s

Bij de eerste aanblik van de webshop valt met name het gebruik van het grote aantal heldere productfoto’s op, wat zorgt voor een betere versuitstraling in vergelijking met de bestaande webwinkel. Eenzelfde aanpak is te zien bij het presenteren van de aanbiedingen, die zijn prominenter in beeld gebracht. Ook valt op dat Spar bepaalde assortimentsgroepen uitlicht, bijvoorbeeld kaas.

650 miljoen kilo kaas

Onder de titel ‘Laat de kaas niet van je brood eten!’ presenteert de supermarktketen het kaasassortiment. De foto’s worden ingeleid met een feitje: ‘In Nederland produceren we meer dan 650 miljoen kilo kaas per jaar. Niet zo gek dus dat we kaaskoppen worden genoemd.’

Keur aan recepten

Ook toont de formule op de website een keur aan recepten. Bij de foto’s van de recepten staat vermeld voor hoeveel personen het gerecht is en wat de bereidingstijd is. Spar is gevraagd om meer informatie over de vernieuwde webshop, maar reageerde niet voor de deadline op vragen van Distrifood.

Reageer op dit artikel