nieuws

Jumbo vernieuwt app

Formules 1661

Jumbo vernieuwt app
Nieuwe App Jumbo

VEGHEL – Jumbo heeft zijn app voor Android telefoons vernieuwd. De indeling is aangepast en het is klanten makkelijker gemaakt om een boodschappenlijst samen te stellen.

De app is voorzien van een nieuwe vormgeving die het volgens Jumbo makkelijker en sneller maakt om de app te bedienen. Bovendien voldoet Jumbo met de navigatiebalk naar onderin het scherm verplaatste navigatiebalk met tabjes al aan de nieuwe richtlijnen die Google aan apps stelt. Door een tekstlabel is het bijvoorbeeld direct duidelijk welke tabje wat doet. Er zijn tabjes voor ‘Mijn Jumbo’, ‘Boodschappen’, ‘Recepten’, ‘Aanbiedingen’ en ‘Meer’. Onder het tabje ‘Meer’ zit een winkelvinder en in de rubriek Service staan onder meer veel gestelde vragen met hun antwoorden.

Makkelijker online bestellen

Daarnaast zijn er verbeteringen doorgevoerd die het de klant makkelijker moet maken om (online) te winkelen. Als een account is aangemaakt zijn eerder gekochte boodschappen snel terug te vinden in Mijn Jumbo. Net als favoriete recepten. Van daaruit zijn boodschappen en ingrediënten snel toe te voegen aan een boodschappenlijst.  Bovendien is de ‘Boodschappen-pagina’ vernieuwd. Daar zijn eerder gekochte producten terug te vinden ene producten die op het favorietenlijstje staan. Ook die zijn makkelijk aan een nieuwe boodschappenlijst toe te voegen.

App ook voor zakelijke klanten

Jumbo maakte onlangs bekend zich meer op zakelijke klanten te gaan richten. Die kunnen nu ook via de app bestellen. Bij het aanmaken van een inlog wordt gevraagd of het een zakelijk op privé-account betreft. Zakelijke klanten genieten dezelfde privileges als op Jumbo.com, zoals het op rekening betalen.

De nieuwe app van Jumbo is ook toegespitst op zakelijke klanten.

On- en offline

De boodschappenlijst dient niet alleen voor online bestellen. Hij maakt met een afstreepbare winkellijst ook het fysiek shoppen in een winkel makkelijker. ‘Gebruik de boodschappenlijst en vergeet nooit meer een boodschap (ook voor in de winkel)’, aldus Jumbo bij de uitleg over de app.

Reageer op dit artikel