nieuws

Jumbo-ondernemers in Foodcourt Gilze

Formules 631

Jumbo-ondernemers in Foodcourt Gilze

GILZE – Jumbo-ondernemers Ralf Jansen en René Puts hebben vandaag langs de A58 bij Gilze in het Foodcourt een Subway restaurant geopend.

Het is voor beide ondernemers na de start in Maastricht in januari 2016 inmiddels hun zesde Subway-restaurant dat ze openen.

Van der Valk

Jansen en Puts tonen zich zeer ingenomen met de nieuwste aanwinst, die gevestigd is in het voormalige Van der Valk-restaurant langs de A58. ‘Het is een restaurant langs de snelweg, dat is gericht op zakenmensen en mensen die op doorreis zijn’, aldus Jansen.

Foodcourt

Het Foodcourt in Gilze heeft als naam Pitstop A58 meegekregen. Behalve Subway komen er ook vestigingen van Burger King en La Place. Jansen en Puts zien daar vooral voordelen van. ‘Gasten wil je de keuze bieden. Ook in het aanbod van restaurants. We kunnen juist gebruik maken van de aantrekkingskracht van andere sterke formules. Daar zullen we in de toekomst alleen maar profijt van hebben’, aldus Jansen.

Ontbijt, lunch, diner

Bij de nieuwe Subway in Gilze kunnen bezoekers terecht voor ontbijt, lunch en diner. Het restaurant, dat plaats biedt aan 40 gasten,  is 7 dagen per week van 9.00 uur  tot 21.00 uur geopend.

Reageer op dit artikel