nieuws

Dirk voor het eerst in Naaldwijk

Formules 2122

Dirk voor het eerst in Naaldwijk

NAALDWIJK – Dirk heeft dinsdag een winkel geopend in Naaldwijk. Het is de eerste vestiging van de formule in de plaats in Zuid-Holland.

De Dirk-supermarkt is te vinden in winkelcentrum De Tuinen. De supermarkt is zeven dagen per week geopend en parkeren kan de eerste drie uur gratis in de aanwezige parkeergarage. De winkel wordt aangestuurd door supermarktmanager Jean Paul Kulk. De winkel heeft de beschikking over zelfscan en een inpandige borrelshop.

Veel veranderingen in Naaldwijk

De supermarkt van Dirk komt in een omgeving waar de laatste tijd veel veranderingen hebben plaatsgevonden. Zo nam ondernemer Edward Koornneef oktober 2016 het filiaal van Jumbo over in Naaldwijk. Koornneef was tot die tijd franchiser bij Albert Heijn. Eerder dat jaar werd bekend dat hij zijn Albert Heijn in Naaldwijk had verkocht aan Ahold Delhaize.

Dirk in buurt van De Rentmeester

Koornneef zou ook de eerste Jumbo-ondernemer worden met een Foodmarkt. Die Foodmarkt zou deel uitmaken van het bouwproject de Rentmeester in Naaldwijk. De Rentmeester moet een plek krijgen aan de zuidwestkant van De Tuinen, daar waar de Dirk nu voor het eerst de deuren heeft geopend. Met de mogelijke komst van een Jumbo Foodmarkt was niet iedereen blij. Onder meer de eigenaar van De Tuinen, het Spoorwegpensioenfonds, sprak zich uit tegen het bouwproject. Mei dit jaar zette de Raad van State een streep door de Foodmarkt-plannen. Volgens de Raad van State zou de Foodmarkt in De Rentmeester leiden tot een enorm overaanbod aan supermarktmeters in de plaats in het Westland.

Reageer op dit artikel