nieuws

AH: mobiel bezorgpunt bij GGZ-instelling

Formules 885

AH: mobiel bezorgpunt bij GGZ-instelling
Foto: Albert Heijn

EINDHOVEN – Albert Heijn heeft een mobiel bezorgpunt in gebruik genomen bij de GGZ-instelling op Landgoed De Grote Beek in Eindhoven.

Cliënten en medewerkers van het landgoed kunnen vanaf heden hun boodschappen online bestellen bij Albert Heijn en deze vervolgens op eigen terrein afhalen.  Op termijn gaat AH op dit bezorgpunt ook een werkplek bieden aan cliënten van Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven (GGzE). Op Landgoed De Grote Beek werken ruim 1.200 medewerkers en maken veel cliënten op jaarbasis gebruik van de zorg en voorzieningen.

Op termijn ook werk via AH voor cliënten

Het mobiele bezorgpunt wordt in het begin gerund door medewerkers van het Pick Up Point in Eindhoven op de Limburglaan. Om een bijdrage te leveren aan de reïntegratie van GGzE-cliënten op de arbeidsmarkt biedt het Albert Heijn bezorgpunt op het terrein op termijn werk voor cliënten van het landgoed.

Opening mobiele punt past in trend

Het mobiele punt past in het beleid van steeds meer supermarktketens om voor de online verkoop de concurrentie aan te gaan met de foodservice. Daartoe sloot Albert Heijn bijvoorbeeld recent een samenwerkingsverband met DeliXL. Jumbo maakte onlangs bekend zo’n 600 zorginstellingen in het hele land te gaan beleveren via zijn websupermarkt. Daarvoor werkt de onderneming samen met de grootste inkoopcoöperatie in de zorg, Intrakoop.

Reageer op dit artikel