nieuws

AH-winkels testen servicepunt bol.com

Formules 3526

AH-winkels testen servicepunt bol.com

ZAANDAM – Drie Albert Heijn-winkels hebben vanaf maandag de beschikking over een bol.com servicepunt.

De bestaande bol.com afhaalpunten in de supermarkten worden uitgebreid met een aparte bol.com servicebalie. De pilot wordt deze zomer uitgevoerd in de AH-vestigingen Gelderlandplein (Amsterdam), Elandstraat (Den Haag) en Burgemeester van Stamplein (Hoofddorp).

Uitpakken, testen en betalen

Dankzij het bol.com servicepunt kunnen klanten, naast hun pakketjes ophalen en retourneren, nu ook: bestelde artikelen direct uitpakken en testen, meteen betalen tijdens het afhalen (deze dienst is beschikbaar vanaf 17 juli), retourneren zonder artikelen eerst vooraf online aan te melden, als tweedehands verkoper hun pakketjes eenvoudig verzenden, met een klantenservice-medewerker van bol.com in gesprek voor vragen en advies en gratis gebruikmaken van de bol.com cadeauservice (cadeautjes laten inpakken door de bol.com service-medewerker).

Openingstijden servicepunten bol.com

De servicepunten in Amsterdam en in Den Haag hebben bij de start van de pilot dezelfde openingstijden als de Albert Heijn-winkels. In Hoofddorp is het servicepunt geopend tijdens de populairste winkeluren (ma-vr 16.00-20.00 uur, za 12.00-18.00 uur). Vanaf de tweede maand zal bol.com op basis van eerste klantreacties de openingstijden van de drie servicepunten mogelijk aanpassen.

Vast format

Wanneer klanten van bol.com enthousiast zijn over de servicepunten, zal bol.com na de pilot een vast format ontwikkelen, zodat ruim 7,5 miljoen klanten in de toekomst toegang krijgen tot een bol.com servicepunt in Nederland en België.

Reageer op dit artikel