nieuws

Spar opent deze maand drie City Stores

Formules 3951

Spar opent deze maand drie City Stores

WAALWIJK – Spar opent deze maand drie City Stores. Den Haag, Amersfoort en Leeuwarden staan op de rol.

In 2010 opende Spar aan de Glashaven in Rotterdam de eerste Spar City. Spar ziet in Nederland ruimte voor ruim 100 van deze winkels. Eind 2017 zullen er 50 geopend moeten zijn.

Teller op 35

Met de opening van de winkels in Den Haag (Noordeinde), Amersfoort (Kamp) en Leeuwarden (Wirdumerdijk) komt het aantal op 35. Voorzien zijn te openen winkels in Gouda, Amsterdam (2), Zaandijk, Breda en op de universiteiten van Delft en Eindhoven.

Op schema

‘Met de opening van deze 3 City winkels en wat we voorzien te openen, liggen we aardig op schema’, aldus Sjaak Kranendonk, algemeen directeur van Spar Holding.

Voor de komende 8 tot 10 uur

Bij de Spar City winkels is het aanbod voor een groot deel gericht op passanten met een assortiment voor de komende 8 tot 10 uur. Veel verse gemaksproducten en veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. Zoals in elke Spar City, zullen er speciale mealdeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd. Ook voor de dagelijkse boodschap kan de consument hier terecht.

Spar City Noordeinde in Den Haag opent op 14 juni haar deuren. Een week later is het de beurt aan Amersfoort (21 juni) en 28 juni gaat Leeuwarden officieel open.

Reageer op dit artikel