nieuws

Medewerkers AH op expeditie in Afrika

Formules 2777

Medewerkers AH op expeditie in Afrika

ZAANDAM – Vier winkelmedewerkers van Albert Heijn gaan 8 weken naar Afrika. Expeditie AHFRIKA is vanaf 12 juli wekelijks te volgen via Appie Today.

Elke week krijgen de vier personeelsleden van AH een challenge en strijden ze in twee teams tegen elkaar. ‘Op zoek naar de verhalen over Albert Heijn in Afrika, en over de Albert Heijn Foundation die dit jaar 10 jaar bestaat’, meldt de marktleider over Expeditie AHFRIKA.

Vertrek voor expeditie op zondag 2 juli

Erik, Esmee, Sander en Esmee werkzaam bij Albert Heijn Nijmegen, Tiel, Nootdorp en Amstelveen vertrekken zondag 2 juli voor acht weken naar Ghana, Kenia, Zimbabwe, Zambia en Zuid-Afrika voor Expeditie AHFRIKA.

Tien jaar AH Foundation

In 2007 heeft Albert Heijn samen met ontwikkelingsorganisaties ICCO en Fair Match Support de AH Foundation opgericht. De Foundation investeert in projecten op het gebied van huisvesting, medische zorg, onderwijs en economische ontwikkeling. Jaarlijks doneren Albert Heijn en zijn leveranciers een percentage van de omzet in de Foundation. Deze intensieve samenwerking met leveranciers levert naast een voortdurende kwaliteit en beschikbaarheid van mooie producten ook nieuwe kansen voor lokale gemeenschappen en kleine boeren op.

 

 

Reageer op dit artikel