nieuws

Kinderlunchbox Lidl en dierenbescherming

Formules 1680

Kinderlunchbox Lidl en dierenbescherming

HUIZEN – Lidl heeft samen met de Dierenbescherming en Charity Gifts een lunchbox ontwikkeld. Deze limited edition box is verkrijgbaar in drie varianten en ligt vanaf vandaag in alle filialen van Lidl, meldt de keten.

Van elke lunchbox die verkocht wordt, gaat € 0,50 cent naar de Dierenbescherming ‘Met deze actie onderstreept Lidl de jarenlange samenwerking met de Dierenbescherming en het belang van het Beter Leven keurmerk’, aldus Lidl. De ‘Beter Leven lunchbox’ ligt vanaf 8 juni in alle filialen van Lidl en kost € 3,99.

Lidl stapte over naar één-ster

‘Ik ben hier heel blij mee’, zegt directeur Femke-Fleur Lamkamp van de Dierenbescherming in een persbericht van de Lidl. ‘Lidl liet al vaker zien dierenwelzijn een belangrijke waarde te vinden en met deze leuke actie met lunchtrommeltjes wordt dat nog eens onderstreept. Al zes jaar vind je ons keurmerk terug in de winkels bij Lidl en het was natuurlijk helemaal fantastisch toen in 2015 bekend werd dat Lidl als eerste supermarkt gefaseerd overstapt naar een vleesassortiment met minimaal één ster van het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming’.

 

Reageer op dit artikel