nieuws

La Place: vijftig nieuwe vestigingen

Formules 9122

La Place: vijftig nieuwe vestigingen

AMSTERDAM – La Place gaat de komende jaren vijftig vestigingen in verschillende grote steden openen. Om die reden zoekt de formule ruim duizend nieuwe medewerkers.

La Place wil onder meer vestigingen openen in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Middelburg en Maastricht. ‘Daarom nodigt La Place horecatoppers vanaf 15 jaar – jong en oud – met een passie voor lekker en gezond eten uit om via werkenbijlaplace.nl te reageren op één van de vele vacatures die zij in petto heeft: van afdelingshoofd tot manager en van medewerker tot stagiaire’, meldt het bedrijf in een persbericht.

Opleidingen bij La Place

Nico Donselaar, senior manager human resource van La Place. ‘Als één van de grootste horecabedrijven van Nederland zien we het als onze verantwoordelijkheid om professionals in het horecavak op te leiden. We bieden medewerkers daarom een lerende werkomgeving en een uitgebreid opleidingsaanbod. Werken bij La Place betekent bovendien dat je elke dag opnieuw samenwerkt met leuke collega’s en veel persoonlijk contact hebt met onze gasten. Onze medewerkers zijn ons belangrijkste visitekaartje: samen bepalen zij het succes van La Place.’

Foodmarkt City by Jumbo

Begin 2016 werd La Place overgenomen door Jumbo. Jumbo-directeur Frits van Eerd maakte onlangs bekend de komende jaren minimaal 100 vestigingen te willen open van het concept Foodmarkt City by Jumbo. Het gaat hier om gemakswinkels waarin elementen van Jumbo en La Place worden gecombineerd. Eerder dit jaar werd bekend dat La Place de restaurants in de nieuwe warenhuizen van het Canadese bedrijf Hudson’s Bay zal runnen. La Place had in het verleden vestigingen in panden van warenhuisketen V&D.

Reageer op dit artikel