nieuws

Jumbo opent nieuwe winkel in Amsterdam

Formules 3349

Jumbo opent nieuwe winkel in Amsterdam

AMSTERDAM – Jumbo opent op 19 juli een nieuwe winkel aan de Stadhouderskade in Amsterdam.

Het is één van de vijf winkels die Jumbo (her)opent in de maanden juni en juli. Op dezelfde dag is er een heropening van de vestiging aan de Hadewijchplaats in Spijkenisse. Op 28 juni staat de opening van een compleet nieuwe winkel aan het Fabriekspad in Oisterwijk op de agenda. Dan is er tevens een heropening van de Jumbo aan de St. Servatiusstraat in Heeswijk-Dinther. 21 juni heropent Jumbo de winkel op het Johannes Kolfplein in Leeuwarden.

Jumbo rolt verse grill-producten uit

De winkels in Heeswijk-Dinther en Spijkenisse zijn na de verbouwing groter qua oppervlakte. De vestigingen worden vanzelfsprekend ingericht volgens de laatste uitgangspunten van de Jumbo- formule. Zo hebben de supermarkten straks een uitgebreider assortiment met onder meer keuze uit diverse verse grill-producten.

Spareribs, kippenbouten en hele kippen

‘Onze vernieuwde winkels krijgen een uitgebreider assortiment waarin verse producten centraal staan. Zo gaan we in deze Jumbo-winkels ook een uitgebreid grill & gemak assortiment aanbieden. Hier worden onder andere spareribs, kippenbouten en hele kippen vers voor de klant bereid. Dit assortiment is uitgebreid met diverse versbereide kant-en-klare vleesgerechten’, zegt Colette Cloosterman-van Eerd, als CCO verantwoordelijk voor formule en innovatie bij Jumbo.

Reageer op dit artikel