nieuws

Hoogvliet nieuwe stijl opent in Zoetermeer

Formules 6001

Hoogvliet nieuwe stijl opent in Zoetermeer

ZOETERMEER – Hoogvliet opent donderdag 29 juni in Zoetermeer de eerste winkel in de nieuwe huisstijl van het supermarktbedrijf.

Hoogvliet spreek in een persbericht over ‘een compleet vernieuwde eigentijdse stijl die zich kenmerkt door een strakke, frisse en duidelijke uitstraling’, maar onthult nog niet hoe die er in concreto uitziet.

Horecaplein Cadenza

De supermarkt van 2150 m2 is gevestigd aan het nieuwe horecaplein Cadenza van het Stadshart in Zoetermeer. Het is de 67e vestiging van Hoogvliet en de vierde in Zoetermeer. Het bedrijf opent dit jaar ook nog een nieuwe supermarkt in Scheveningen.

Digitale posterborden

De nieuwe huisstijl wordt met ingang van komende week (28 juni) ook doorgevoerd in de folder en de prijsaanduidingen van Hoogvliet. De versafdelingen in Zoetermeer worden uitgerust met digitale posterborden. Dat is een primeur voor het bedrijf.

Theresiastraat Den Haag

In Zoetermeer komen ook modules uit de winkel  van Hoogvliet aan de Theresiastraat in Den Haag voor, zoals verse noten, diepvries- en zeevruchten en losse eieren. De ‘Theresiastraat’ is het paradepaardje van Hoogvliet.

Reageer op dit artikel