nieuws

Grote online storing bij Jumbo

Formules 3996

Grote online storing bij Jumbo

VEGHEL – Jumbo heeft momenteel te kampen met een grote it-storing. Klanten kunnen geen boodschappen bestellen via de app en ook Jumbo.com is momenteel onbereikbaar.

De eerste meldingen over de problemen kwamen zaterdagmiddag al binnen bij Jumbo, zo blijkt uit berichten op Twitter. De webcare-medewerker van de Veghelse supermarktketen was op dat moment nog niet op de hoogte van de verstoring.

Sindsdien regent het vragen en opmerkingen van klanten die willen weten wanneer de storing is opgelost. Tot op heden heeft Jumbo de problemen echter nog niet op orde, zo blijkt uit berichten van vanmorgen.

Ook website Jumbo heeft storing

De problemen blijven niet beperkt tot de Jumbo-app. Ook de website van de keten heeft er last van. Wie naar Jumbo.com gaat, stuit op een scherm waarop staat dat ‘het momenteel zo druk is, dat we je tijdelijk niet kunnen helpen’.

Update: problemen verholpen

Aan het begin van maandagavond heeft Jumbo laten weten dat de problemen met de app en de website zijn verholpen. Over een oorzaak wordt niks gezegd.

Reageer op dit artikel