nieuws

Dirk presenteert eigen tulp

Formules 1235

Dirk presenteert eigen tulp

NOORDWIJKERHOUT – Dirk bestaat dit jaar 75 jaar en met de lancering van een eigen tulp starten de jubileumfestiviteiten.

Samen met Simon Pennings van bloembollenbedrijf WAM Pennings uit Noordwijkerhout heeft directeur Marcel Huizing de tulp gedoopt.

Rol tijdens jubileum

‘Dirk is een oer-Hollands bedrijf en daar past een oer-Hollandse rode tulp bij. De tulp zal zeker een rol gaan vervullen tijdens het vieren van het jubileum. Vanaf medio september zijn de tulpenbollen in onze winkels verkrijgbaar’, laat Marcel Huizing weten.

Pennings ook familiebedrijf

Simon Pennings: ‘Net als Dirk van den Broek is WAM Pennings een familiebedrijf dat al ruim 65 jaar bestaat met een oprichter die al op jonge leeftijd begon met ondernemen. Ik ben heel trots dat Dirk van den Broek ons bedrijf en een van onze tulpen heeft uitgekozen om te dopen tot Dirk tulp. Het is bijzonder dat wij op deze manier dit jubileum mee mogen vieren.’

Prijzenfestijn gedurende zeven weken

Het jubileum wordt tot aan het einde van het jaar gevierd. In de eerste zeven weken vanaf 13 juni houdt de keten een prijzenfestijn. Bij € 15 aan boodschappen ontvangen klanten een kraskaart en maken daarmee kans op prijzen, zoals cadeaukaarten, fietsen en iPads. Er worden in totaal 4600 prijzen weggegeven met een totale waarde van € 100.000. De rest van het jaar zijn er allerlei acties.

Reageer op dit artikel