nieuws

Deka krijgt rol in RTL4-programma

Formules 3170

Deka krijgt rol in RTL4-programma
Foto: Dekamarkt

VELSEN-NOORD – Dekamarkt krijgt een rol in het programma Foodmakers dat vanaf komende zondag acht weken op rij te zien is op RTL4.

In het programma gaat kok José Polonio samen met klanten van Dekamarkt koken in het item ‘Mag ik even in je mandje kijken?’ Bij de eerste aflevering verrast de kok een klant in de Dekamarkt World of Food in Beverwijk. Hij kookt vervolgens mij de klant in zijn foodtruck en bezoekt producenten. In de eerste aflevering draait het om asperges. Dit thema wisselt wekelijks.

Programma rondom agrarische sector en vers

Het programma wordt wekelijks uitgezonden op zondagochtend van 11.00 tot 11.30 uur. Het programma draait om foodjournalist en schrijfster Jet van Nieuwkerk en draait om de Nederlandse agrarische sector en hun versproducten. Aan bod komen onder meer nieuwe producten, trends en productie-innovaties. Foodmakers krijgt ook een ondersteunend online platform.

Dekamarkt wil klanten via de tv inspireren en informeren

Sonja Truijen, marketing manager bij Dekamarkt, legt uit waarom de supermarktketen in zee gaat met het programma. ‘In onze winkels en folders proberen we onze klanten te inspireren en te informeren over onze producten. Maar beeld zegt natuurlijk altijd meer. Vandaar dat we nu voor het eerst tv inschakelen.’

Zoektocht op Facebook naar hulpbehoevende kokers

De afgelopen periode is op de facebookpagina van Dekamarkt al gezocht naar mensen die vrienden of familie wilden voordragen die wel wat hulp in de keuken kunnen gebruiken.  ‘Dit leverde honderden reacties. Tien daarvan zullen de komende weken te zien zijn’, aldus Dekamarkt. Ieder programma wordt de volgende zaterdag van 14.00 tot 14.30 uur herhaald. De laatste uitzending is op zondag 23 juli.

Reageer op dit artikel