nieuws

AH.nl: nieuw assortiment zakelijke markt

Formules 2853

AH.nl: nieuw assortiment zakelijke markt

ZAANDAM – Zakelijke klanten vinden vanaf maandag 19 juni op ah.nl ruim 250 nieuwe producten.

Het gaat om assortiment dat speciaal voor hen beschikbaar is, zoals portieverpakkingen, bulkverpakkingen en grootverpakkingen.

Bulkverpakkingen flesjes sap op AH.nl.

Voor bedrijven zijn er onder andere grootverpakkingen koffie, bulkverpakkingen met flesjes sap en professionele schoonmaakmiddelen te bestellen op AH.nl.

Toegespitst op behoeften

Albert Heijn bezorgt bij een breed scala zakelijke klanten: van midden- en kleinbedrijven tot kinderdagverblijven en zorginstellingen. ‘Voor al deze klanten is assortiment toegevoegd dat zich toespitst  op hun behoeften. Zo kunnen zij kiezen uit tientallen portieverpakkingen die ideaal zijn voor in de kantine of voor hun bewoners. Van plakjes kaas, vleeswaren en ontbijtkoek tot kleine zakjes fritessaus en ketchup. Ook zijn producten verkrijgbaar die specifiek voor de zorg bestemd zijn zoals speciale voeding voor ouderen’, laat de marktleider in een persbericht weten.

Het nieuwe assortiment is vanaf 19 juni op ah.nl exclusief beschikbaar voor zakelijke klanten.

Eigenaar groothandel

Een van de partners van Albert Heijn in de uitbreiding van het zakelijk assortiment is Bidfood, tot voor kort beter bekend als Deli XL. Ahold was tussen 1985 en 2005 eigenaar van de in 1949 als Kok-Ede opgerichte groothandel, die na de overname tot 2000 Grootverbruik Ahold (GVA) genoemd. In 2005 kocht de Zuid-Afrikaanse Bidvest Group het bedrijf voor een bedrag van ongeveer €140 miljoen.

Reageer op dit artikel