nieuws

Spar lanceert eerste zomermagazine

Formules 1171

Spar lanceert eerste zomermagazine

WAALWIJK – Spar lanceert haar eerste zomermagazine. Met het gratis tijdschrift ‘zin in zomer!’ viert de keten samen met klanten het begin van de zomer.

Het 84 pagina’s tellende magazine vol inspiratie, recepten, tips en weetjes ligt vanaf week 19 in alle winkels van Spar.

Eerder dit jaar nieuwe huisstijl Spar

Spar werkt samen met haar ondernemers en leveranciers aan een krachtiger merk. Het bedrijf introduceerde eerder dit jaar al een compleet nieuwe huisstijl en slogan, toepasbaar voor alle Spar- formules. De lancering van het magazine ‘zin in zomer!’ sluit hier bij aan meldt de supermarkt in een persbericht.

Belangrijke voorjaars- en zomerperiode

‘Het inspirerende magazine zet onze nieuwe uitstraling kracht bij’, stelt commercieel directeur Susanne Kroon. ‘Bovendien geven we met het blad verder invulling aan de voor ons belangrijke voorjaars- en zomerperiode. Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie gaan veel consumenten eropuit in Nederland en komen dan Spar tegen. En ook thuis krijgen mensen spontaan zin in iets lekkers. Met het magazine laten we zien dat Spar een goed adres is voor gezond en lekker eten en drinken om samen van te genieten.’

Folderbeleid aangepast

Vanaf week 16 heeft Spar ook het folderbeleid aangepast en is overgestapt van een wekelijkse naar een tweewekelijkse folder, met een nieuwe look & feel. ‘We willen anders zijn dan de rest en af van het ‘prijsje/plaatje-verhaal’. De folder moet meer inspiratie bieden, op de Spar-manier. De nieuwe folder geldt voor de buurtwinkels, onze andere formats hebben geen folder. In de tweede week na verschijning geven we voor de winkels waar klanten nog echt hun grote boodschappen doen overigens wel nog iets uit, om voor wat extra tumult te zorgen,’ liet Susanne Kroon enkele weken geleden weten.

Het magazine ‘zin in zomer!’ is binnenkort ook online te bekijken.

Reageer op dit artikel