nieuws

Plus opnieuw beste wijnsupermarkt

Formules 8221

Plus opnieuw beste wijnsupermarkt
Archieffoto - Wijnkoper Elke Wolterink van Plus

UTRECHT – Plus is opnieuw uitgeroepen tot Beste Wijnsupermarkt van Nederland.

Dat blijkt uit het tevredenheidsonderzoek van onafhankelijk marktonderzoeksbureau Nielsen onder consumenten die regelmatig wijn kopen in een supermarkt.  In het onderzoek werden negen supermarktketens beoordeeld op twaalf aspecten. Op elf van deze twaalf aspecten scoorde Plus het hoogst.

Ruime keuze

Klanten van Plus  blijken met name de ruime keuze in het wijnassortiment te waarderen: de hoogste beoordelingen krijgt PLUS voor de wijnafdeling algemeen, het assortiment van de wijnafdeling en het aantal verschillende wijnen. Op alle drie de categorieën scoort de supermarkt maar liefst een 7,8. Daarmee behaalt de formule in deze categorieën een nog hogere score dan vorig jaar.

Trots

In een reactie op de uitkomsten van het onderzoek zegt Elke Wolterink, wijninkoper bij Plus trots te zijn op het feit dat ‘consumenten onze wijnafdeling weer als beste beoordelen. We proberen hen steeds opnieuw te verrassen met bijzondere, voordelige en unieke wijnen. Dan is het extra leuk om te zien dat we juist met ons assortiment en ook het aantal verschillende wijnen, de hoogste score halen van alle supermarkten.’

Wijnadviseurs

Plus wordt ook gewaardeerd om de deskundigheid van de medewerkers. ‘We onderscheiden ons met onze ruim 200 wijnadviseurs die elke dag klaarstaan om de klanten van goed advies te voorzien. Deze overwinning is ook voor hen een groot compliment’, aldus Wolterink.

Reageer op dit artikel