nieuws

Jan Linders en Emté halen slaschotel terug

Formules 1603

Jan Linders en Emté halen slaschotel terug

DEN HAAG – Jan Linders en Emté halen uit voorzorg de slaschotel komkommer/tomaat uit de schappen.

Het allergeen selderij is verwerkt in de schotel. Dit staat echter niet op de ingrediëntendeclaratie.

Mensen met selderij-allergie

De waarschuwing geldt voor de slaschotel tomaat/komkommer met barcode 8710624758219 en THT-datum 23/05.  Slaschotels met deze barcode en THT-datum zijn niet geschikt voor mensen met een selderij-allergie. Zij worden geadviseerd deze slaschotels niet te eten.

Consumenten krijgen geld terug

Consumenten die deze slaschotel gekocht hebben en allergisch zijn voor selderij kunnen de streepjescode van de verpakking uitknippen en opsturen naar de consumentenservice van de ketens in Beesd. Zij krijgen dan het geld terug.

Reageer op dit artikel