nieuws

Hoogvliet breidt gebied thuisbezorgen uit

Formules 1690

Hoogvliet breidt gebied thuisbezorgen uit

DEN HAAG – Hoogvliet rolt het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen verder uit in de regio Den Haag.

Zo bezorgt Hoogvliet sinds dinsdag 2 mei boodschappen aan huis in de gemeente Rijswijk. PostNL is ook hier verantwoordelijk voor de bezorgingen. Deze maand volgen Leidschendam en Voorburg. Bestellen kan 24 uur per dag via hoogvliet.com en via de app Hoogvliet Bestelgemak.

Meer dan 10.000 artikelen

Het online assortiment van Hoogvliet bestaat inmiddels uit zeker 10.000 artikelen, waaronder meer dan 800 huismerkproducten. De supermarktketen bezorgt zes dagen in de week. Hoogvliet bezorgt momenteel al boodschappen in Den Haag, Hendrik-Ido-Ambacht/Ridderkerk, Ypenburg, Nootdorp, Alphen aan den Rijn, Woudenberg/Scherpenzeel en Voorschoten.

Pilot Hoogvliet in Amsterdam

Hoogvliet startte op 27 oktober 2015 met het thuisbezorgen van boodschappen. De formule deed dat destijds in Amsterdam, wat buiten het marktgebied van Hoogvliet ligt. Ook dat gebeurde in samenwerking met Post NL. Inmiddels is de pilot in Amsterdam gestopt.

Reageer op dit artikel