nieuws

Aldi maakt bubbelbad-klapper

Formules 8102

Aldi maakt bubbelbad-klapper

CULEMBORG – Na een kortstondige social medaihype verkocht Aldi sinds vanochtend opblaasbare jacuzzi’s. Alle 500 waren in een mum van tijd uitverkocht.

Dat meldt Aldi op haar eigen website. ‘Begin april kwam er een stroom aan berichten op social media op gang. Het leek dat na Aldi UK, ook Aldi in Nederland de goedkope opblaasbare jacuzzi zou gaan verkopen. De winkels werden overspoeld met de vraag ‘wanneer komt-ie, de opblaasbare jacuzzi?’, aldus de discounter die vanochtend met het antwoord kwam. ‘Het goede nieuws is dat er inmiddels 500 exemplaren ingevlogen zijn. Deze zijn vanaf maandag 1 mei 11.00 uur online te reserveren voor slechts € 379. Snelle actie is dus vereist want op is op!’

Jacuzzi Aldi vliegt de winkel uit

Vanwege de beperkte voorraad opende de discounter een tijdelijke website www.aldi-jacuzzi.nl Klanten kozen daar een Aldi-winkel, waar ze de jacuzzi kunnen ophalen. Binnen een paar uur vandaag waren alle 500 exemplaren verkocht. De opblaasbare Jacuzzi is geschikt voor maximaal 4 personen. Het verwarmingselement is verstelbaar en verwarmt tot ca. 40 graden.

Succes is de lage prijs

Het bad werd een verkooptopper door de lage prijs van €379. Hetzelfde bad kost bij bol.com €445 euro en bij Coolblue €599,00 (6 persoons). Aldi hanteert nu een reservelijst en is op zoek naar meer voorraad. In het verleden scoorde de discounter vaker met nonfood-aanbiedingen, met name computers. Dat leidde tot wachtrijen in de winkels en irritatie vanwege de beperkte beschikbaarheid.

Reageer op dit artikel