nieuws

AH breidt assortiment groente-pasta uit

Formules 13061

AH breidt assortiment groente-pasta uit

Zaandam – Na de introductie van courgettespaghetti en bloemkool- en broccolirijst introduceert Albert Heijn een nieuwe variant: pompoenspaghetti

‘Hiermee spelen we in op de wens van consumenten die graag kiezen voor pure ingrediënten en wat minder koolhydraten’, aldus de marktleider. Tevens introduceert AH nieuwe gevulde handgemaakte verse pasta uit Italië in drie smaken: buffel ricotta met citroen, pompoen met salie en gegrilde groentes. Ook komt AH met vers bereide vers bereide bulgur, quinoa- bulgur en couscous.

Groenteboost

De introducties passen in de strategie van Albert Heijn om de assortimenten versneld te innoveren. Speerpunt daarbij is ook om de groenteconsumptie en verkoop te stimuleren. Eerder al lanceerde AH de zogenaamde groenteboost, volgens de marktleider een nieuwe persoonlijke digitale service voor klanten die met vragen zitten over groente. In maart van dit jaar won Albert Heijn de jaarprijs Goede Voeding  met de producten courgette-spaghetti, bloemkoolrijst en broccoli-rijst.

 

 

Reageer op dit artikel