nieuws

Emté gaat verder met TV-kok Hugo Kennis

Formules 1602

Emté gaat verder met TV-kok Hugo Kennis
Foto: Emté

VEGHEL – Emté gaat verder met tv-kok Hugo Kennis. De maker van het RTL 4-programma Uit Eigen Keuken gaat op social media voor Emté op zoek naar de bron van versproducten om daar vervolgens in de keuken mee aan de slag te gaan.

Dat meldt Emté in een persbericht. De belevenissen van de kok worden op woensdag en vrijdag gepubliceerd op social media als Facebook, Instagram en YouTube. Op woensdag gaat Kennis op zoek naar de bron van producten en op vrijdag gaat hij ermee koken. Het betreft korte video’s. Het eerste filmpje moet in de loop van vandaag live komen op de kanalen van Emté (YouTube).

Kinder-kookprogramma op 24Kitchen

Kennis is onder meer bekend van 24Kitchen waar hij zijn eigen kinder-kookprogramma ‘Smaakpupillen’ presenteerde en van het internetkookprogramma ‘De Worsten Van Babel’. Emté werkt als sponsor van het programma Uit eigen Keuken sinds twee jaar samen met de kok.

Benadrukt het imago van Emté

‘Het programma sluit naadloos aan op onze positionering als ‘gewoon de lekkerste supermarkt’. De focus ligt daarbij op de beste kwaliteit versproducten en het inspireren van onze klanten om daarmee lekker en verrassend te koken. En dat is precies wat er in het programma ook gebeurt’, zei Johan van Heerebeek, commercieel directeur Emté bij het begin van de samenwerking over het initiatief.

Reageer op dit artikel