nieuws

Plus Wilmink verkozen tot Beste Plus

Formules 3057

Plus Wilmink verkozen tot Beste Plus

UTRECHT – Plus Wilmink uit Nunspeet is uitgeroepen tot Beste Plus van Nederland 2017.

Dat is zaterdagavond tijdens de finaleavond in TivoliVredenburg in Utrecht bekendgemaakt. Plus Wilmink volgt Plus Benders uit Venlo op, die de vorige editie van de Plus Verkiezing won.

Ongelooflijke eer

Plus-ondernemer Jeroen Wilmink was opgetogen over het behaalde succes: ‘Bij het horen van het nieuws dat wij waren genomineerd voor de titel ‘Beste Plus van Nederland 2017’ sprongen we al een gat in de lucht. Het is een ongelooflijke eer om vanavond ook nog eens naar huis te gaan met de titel. Ons team zet zich dagelijks met veel enthousiasme in. De winst van deze verkiezing geeft aan dat deze inzet wordt gewaardeerd door onze klanten en de professionals die onze winkel beoordeeld hebben. Dit betekent heel veel voor ons’, aldus Wilmink.

Juryrapport

Uit het juryrapport, dat is opgemaakt door de vak- en consumentenjury, blijkt dat Plus Wilmink veel punten scoort met hun betrokken medewerkers en goede lokale acties. Met bescheiden trots heeft dit team in enkele jaren een winkel neergezet waar het winkelen voor de klanten elke dag een feest is. De jury beaamt dat  Wilmink zich op deze vlakken nog extra onderscheidde van de rest. In de supermarkt hangt een positieve sfeer, mede dankzij de grote lokale betrokkenheid voelt de consument zich thuis in deze supermarkt.

Ontknoping

Tijdens de feestavond waren alle tien de finalisten aanwezig met hun hele team van medewerkers om de ontknoping mee te maken. Het was een spectaculaire feestavond met een optreden van Guus Meeuwis. Naast de winnaar werd uiteraard ook de rest van de top drie bekendgemaakt. Plus Giel Smits uit Culemborg ging ervandoor met de tweede plaats. De derde prijs ging naar Plus Ton Henst uit Best. De scores lagen dicht bij elkaar,waardoor de verkiezing tot het laatste moment spannend bleef.

Reageer op dit artikel