nieuws

Plus-man commercieel directeur Vomar

Formules 6179

Plus-man commercieel directeur Vomar

ALKMAAR – Vomar Voordeelmarkt heeft een nieuwe commercieel directeur benoemd.

Het gaat om Marco Maatman. Hij is op dit moment nog werkzaam voor Plus en zal per 19 juni 2017 in dienst treden bij Vomar. Maatman (41) was in het verleden hoofd categorymanagement bij DeWitKom@rt.

Integratie overgenomen Edah-winkels

Hierna werkte hij enkele jaren als clientteammanager bij Nielsen. Eind 2005 begon Maatman bij Plus, waar hij verschillende functies bekleedde. Als senior projectmanager leverde hij onder meer een bijdrage aan de integratie van de destijds overgenomen Edah-winkels.

Verschillende functies Maatman

Daarna werd Maatman manager van de afdeling Brand Management & Kwaliteit, manager business intelligence en sinds 2012 marketingmanager. In deze functie is hij onder andere verantwoordelijk voor prijs, promotie, space- en modulemanagement, locatiestrategie/vestigingsplaatsonderzoek en consumer & market insights.

Reageer op dit artikel