nieuws

Nieuwe leden in rvc Detailresult

Formules 4113

Nieuwe leden in rvc Detailresult

BEVERWIJK – De Raad van Commissarissen van Detailresult verwelkomt een aantal nieuwe leden. Ook is de voorzittershamer van de RvC overgedragen.

Arian Buurman (50) en Ton Wortel (58) zijn benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Detailresult Groep N.V. Buurman is haar carrière gestart bij American Cyanamid en Boots Healthcare. Daarna heeft zij haar sporen verdiend als algemeen directeur van de Ster, de reclamepoot van de Nederlandse Publieke Omroep.

Dirk van den Broek

Ton Wortel heeft internationale ervaring in retail. Hij werkte onder meer voor Dirk van den Broek, Marktkauf en Media Markt. In 2014/2015 heeft Wortel als ceo leiding gegeven aan de herstructurering van the Greenery in Nederland.

Nieuwe voorzitter RvC

Na ruim acht jaar voorzitter geweest te zijn van de Raad van Commissarissen, heeft de heer André Olijslager (73) zijn functie neergelegd. Dit omdat zijn termijn afliep. Cees van Rijn (69) heeft Olijslager opgevolgd als voorzitter van de RvC. Van Rijn is sinds 2010 lid van de RvC van Detailresult Groep.

Reageer op dit artikel