nieuws

Hoogvliet test etalages in zuivelschap

Formules 2451

Hoogvliet test etalages in zuivelschap

VOORSCHOTEN – Hoogvliet test in vestigingen in Voorschoten en Alphen aan den Rijn sinds deze week binnen het zuivelschap een inspiratiegedeelte, met ook niet-zuivelproducten.

Alle ingrediënten op de receptkaartjes bij het nieuwe schap, dat samen met FrieslandCampina is ontwikkeld, zijn er te vinden. De klant die bij de zuivelafdeling van Hoogvliet rondloopt, kan ook appels, koekjes, ontbijtgranen, ontbijtkoek, honing en bosbessen in het schap aantreffen.

 

Stalen frames en folie met houtlook

De Hoogvliet-vestigingen in Voorschoten en Alphen aan den Rijn (Julianastraat) zijn de twee pilotstores waar inspiratieschappen zijn geplaatst, bestaande uit stalen frames en een folie met houtlook. Hoogvliet wil de zuivelomzet een boost geven en dat kan volgens categorymanager Sander van der Hoeven door ‘stopping-power’ te creëren. Na een kwartaal wordt gekeken of ook uitrol naar andere vestigingen plaatsvindt.

Het hele artikel is te lezen in Distrifood van 8 april

Reageer op dit artikel