nieuws

Combi Jumbo-La Place belooft ‘verser dan vers’

Formules 6728

Combi Jumbo-La Place belooft ‘verser dan vers’

GRONINGEN – De combinatie van Jumbo-La Place opent met het La Place-deel op 11 mei in Groningen. De slogan luidt: ‘Verser dan vers’.

Op 11 mei opent eerst La Place de poorten, zo meldt het Dagblad van het Noorden. De vestiging zit in Topshelf aan de Grote Markt. Jumbo opent 23 mei.’De gemakswinkel in binnenstedelijke gebieden speelt in op de vraag naar gezond en lekker eten dat makkelijk voor iedereen bereikbaar is’, zegt Jumbo-woordvoerder Laura Valks-Piessens tegenover de krant.

Vestiging telt twee keer 800 vvo

De nieuwe gemakswinkel heeft in totaal de beschikking over 800 vierkante meter op de begane grond en 800 vierkante meter op de bovenste verdieping. In de oude V&D vestigingen had LaPlace vaker een plek op de begane grond en als restaurant bovenin. De vernieuwing lijkt met name uit het Jumbo-concept te gaan komen. Uitdagingen voor Jumbo is onder andere een assortiment te ontwikkelen geschikt voor directe consumptie of consumptie binnen het uur.

Naamvoering nog onbekend

Belangrijke vraag wordt ook onder welke merknaam de combi Jumbo-La Place zich gaat profileren. Daarvoor zijn meerdere opties. Jumbo moet hierbij rekening houden dat La Place hoger gepositioneerd is. Jumbo mikt daarentegen weer op de laagste prijsgarantie.

 

Reageer op dit artikel