nieuws

Belgische AH-pioniers ook naar Sint-Niklaas

Formules 1989

Belgische AH-pioniers ook naar Sint-Niklaas

SINT-NIKLAAS – De Belgische AH-franchisers Nathalie en Marco Van Ende openen na de zomervakantie een Albert Heijn in Sint-Niklaas.

Het duo staat ook aan het roer van de AH-vestigingen in Brasschaat en Stabroek. De winkel in Brasschaat was in 2011 de eerste Albert Heijn-supermarkt op Belgisch grondgebied. Later werd ook de winkel in Stabroek geopend.

Vlaming sluit Albert Heijn in het hart

‘Ondernemen zit in ons bloed. We hebben ervaren dat de winkelformule aanslaat en dat de Vlaming Albert Heijn in het hart sluit’, zegt Nathalie Van Ende in een reactie op het nieuws tegen retaildetail.nl. De supermarkt in Sint-Niklaas krijgt een plek aan de Puitvoetstraat. Het duo Van Ende is voor de winkel op zoek naar 50 medewerkers.

42 winkels in België

Albert Heijn telt momenteel 42 winkels in België. Een week geleden werd de komst van een nieuwe supermarkt in Wemmel, aan de rand van Brussel, aangekondigd. Volgens retaildetail is de vestiging in Sint-Niklaas de twaalfde franchisewinkel van Albert Heijn in België. Hoeveel winkels Albert Heijn nog gaat openen in België is niet duidelijk.

Reageer op dit artikel