nieuws

Albert Heijn start weer met restaurantactie

Formules 7751

Albert Heijn start weer met restaurantactie

ZAANDAM – Albert Heijn begint dinsdag met de derde editie van de restaurantactie.

De komende vier weken kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor een gratis tweede driegangenmenu bij meer dan 1.000 restaurants in Nederland. Bij iedere €10 aan boodschappen ontvangt men een AH Restaurantzegel en bij tien zegels is de spaarkaart vol. Met een volle spaarkaart kunnen klanten vervolgens online reserveren op ahrestaurantactie.nl voor een gratis tweede driegangenmenu of een tweede lunch.

Spaarkaarten per provincie

Albert Heijn introduceert tijdens de actie voor het eerst twaalf verschillende ‘provincie’ spaarkaarten. Op iedere kaart staat een selectie van twaalf deelnemende restaurateurs uit de betreffende provincie. Ook is er een online spaarkaart die door klanten kan worden geprint. De spaaractie duurt vier weken, van 18 april tot en met 14 mei. Volle spaarkaarten kunnen worden verzilverd tot en met 29 oktober 2017.

Samenwerking met restaurateurs

De editie van vorig jaar leverde uiteindelijk ruim 1 miljoen reserveringen op. Ook dit jaar werkt de supermarktketen samen met restaurantwebsite IENS en meer dan 1.000 restaurateurs. ‘De AH restaurantactie nodigt mensen uit om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de vele geweldige restaurants die ons land rijk is. Voor restaurateurs is het daarnaast een uitgelezen kans om hun restaurant te presenteren aan nieuwe gasten’, zegt Niels Keizer, algemeen directeur IENS, over de actie.

Reageer op dit artikel