nieuws

Tachtigduizend bezoekers op AH Buitendag

Formules 1572

Tachtigduizend bezoekers op AH Buitendag

ZAANDAM – Ruim 80.000 mensen hebben tijdens de AH Buitendag gebruik gemaakt van de mogelijkheid om boeren, telers en leveranciers van Albert Heijn te bezoeken.

Zij konden bij zo’n 70 boeren, telers en leveranciers van Albert Heijn terecht en kregen daar uitleg over de herkomst van producten die bij Albert Heijn verkrijgbaar zijn. Ook kon een koekjesfabriek worden bezocht.

Toer de Boer

In Brabant en Utrecht fietsten ruim honderd klanten van Albert Heijn met medewerkers van lokale winkels de speciale ‘Toer de Boer’: een fietstocht langs verschillende boeren en telers in de regio.

Paasontbijt

De AH Buitendag werd feestelijk geopend met een paasontbijt in het tijdelijke boerderijrestaurant in de aardappelschuur van teler Douwe Monsma van Bio Brass in Zeewolde. Een lange tafel, live muziek en allerlei paasproducten waren de hoofd-ingrediënten voor het begin van de dag. Door het hele land waren vanaf 11 uur deelnemende boeren, leveranciers en telers druk in de weer om hun bezoekers te laten zien hoe ze iedere dag met hun producten bezig zijn.

 

 

 

Reageer op dit artikel