nieuws

AH stopt met filiaal in winkelcentrum Enschede

Formules 6074

AH stopt met filiaal in winkelcentrum Enschede

ENSCHEDE – Albert Heijn gaat zijn winkel en de Etos in het winkelcentrum aan de Esmarkelaan in Enschede sluiten.

Het huurcontract van de Albert Heijn loopt in oktober af en wordt niet verlengd. ‘We kijken continu naar ons winkelbestand. Het gaat om de locaties en het aantal klanten, maar natuurlijk ook wat de winkels opleveren’, zegt woordvoerster Els van Dijk van Albert Heijn over het besluit in dagblad Tubantia.

Albert Heijn voldoet niet

Volgens de krant heeft de winkel van Albert Heijn nooit voldaan aan de verwachtingen en moesten de afgelopen jaren meer winkels in het winkelcentrum noodgedwongen de deuren sluiten. De Etos was er sinds de opening van het winkelcentrum in 2008. Niet veel later kwam ook de Albert Heijn. De marktleider nam destijds de aanwezige C1000 over.

Sluiting filiaal AH in Glanerbrug

Tubantia stelt ook dat er gespeculeerd wordt over de sluiting van de Albert Heijn aan de Gronausestraat in Glanerbrug. Van Dijk kan dit niet bevestigen. ‘We zijn nog aan het kijken naar deze winkel.’

Reageer op dit artikel