nieuws

Van Tol gaat verder met één formule

Formules 2749

Van Tol gaat verder met één formule

HOUTEN – Van Tol wil al zijn buurtsupers ombouwen naar de Dagwinkel-formule. Ondernemers worden daarin gestimuleerd, maar mogen uiteindelijk zelf beslissen of ze de overstap maken.

Dat vertelde commercieel directeur  Michael van den Hurk van Van Tol vorige week in Houten tijdens de jaarlijkse leveranciersbeurs van het bedrijf.

Ombouwen naar Dagwinkel

Ondernemers die nu een winkel hebben van Lekker Makkelijk, de derde buurtsuperformule van Van Tol, worden gestimuleerd om te bouwen naar Dagwinkel, al hoeven ze dit niet volgens Van den Hurk. ‘Het is aan de ondernemer of hij wil ombouwen. Van Tol neemt in ieder geval de kosten voor ombouw voor zijn rekening.’

Stoppen met Troefmarkt-formule

In 2014 kondigde Van Tol al aan te stoppen met zijn Troefmarkt-formule. Momenteel zijn er nog achttien winkels van die formule. Een deel daarvan staat op de nominatie omgebouwd te worden naar Dagwinkel. Daarvan opende Van Tol afgelopen week de 25e, en op korte termijn komen er daar in ieder geval nog vier bij, onder meer in Meddo en Gasselternijveen. In beide gevallen betreft het voormalige Spar-vestigingen.

Reageer op dit artikel